Over ons

Little Miss Juliette is een stoer, speels en kleurrijk kledingmerk voor meiden van 4 t/m 10 jaar dat qua prijs in het middensegment valt en qua kwaliteit op de bovenste plank gelegd mag worden. Little Miss Juliette – met een maatboog van 98-104 t/m 146-152 – neemt je mee naar de belevingswereld van dit onbevangen maar guitig meisje. Een eigenwijze ‘spring-in-het-veld’ die zo nu en dan het liefst al een echt dametje is.

Zo weet Juliette heel goed wat ze wel en niet mooi vindt of aantrekt. Voor vele ouders en grootouders erg herkenbaar? Daarom lopen zoveel mensen én helemaal de kleine ‘misses’ van deze wereld, weg met Juliette. Richting boomhut, ‘party’ of het podium...”look at me, I rock the world”

Kwaliteit
Alle items in onze collectie zijn gemaakt van stoffen die het Oeko-Tex certificaat hebben. Oeko-Tex is een organisatie die staat voor veilige stoffen. Ze voeren dus een streng beleid tegen de schadelijke stoffen die soms in textiel verwerkt wordt. De Oeko-Tex100 standaard is enorm streng en worden ook heel streng gecontroleerd. Een keurmerk van Oeko-Tex betekent dus dat de kleding echt goed is.

Little Miss Juliette is een initiatief van Beebielove. Verder heeft LMJ een broertje, namelijk Jumping The Couch.