Gegevens

Hoe maak ik een account aan?

Heb je nog geen eigen account aangemaakt? Maak dan nu een account aan op onze website!

 

Maak mijn account 

 

Wat als ik niet kan inloggen?

Als je niet kunt inloggen, controleer of je het e-mailadres juist hebt ingevoerd. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als je nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact met ons op.

 

Hoe kan ik uitloggen?

Als je bent ingelogd staat er rechtsboven in het scherm ‘afmelden’. Als je daarop klikt word je uitgelogd van je account.

 

Kan ik een naamswijziging doorvoeren?

Je kan een naamswijziging doorvoeren door bij je accountgegevens te klikken op ‘adressen bekijken’. Vervolgens kan je onder uw adressen klikken op ‘wijzigen’.

 

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Ben je verhuisd? Je kunt je adres wijzigen door bij je accountgegevens te klikken op ‘adressen bekijken’. Daarna kun je een nieuw adres toevoegen of het bestaande adres wijzigen.

 

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kan je e-mailadres wijzigen door bij je accountgegevens te klikken op ‘adressen bekijken’. Vervolgens kan je onder uw adressen klikken op ‘wijzigen’.

 

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord aanmaken voor je account? Zorg dan eerst dat je uitgelogd bent van je account. Klik vervolgens op ‘account’ en vraag een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

 

Hoe wijzig ik overige gegevens?

Je kan je gegevens wijzigen door bij je accountgegevens te klikken op ‘adressen bekijken’. Vervolgens kan je onder uw adressen klikken op ‘wijzigen’.

 

Hoe schrijf ik mij in of uit voor de nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en de scherpste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Dan kun je onderaan in de laatst ontvangen nieuwsbrief op ‘unsubscribe’ klikken.

 

Hoe beschermen jullie mijn privacy?

Wil je meer weten over hoe wij je privé gegevens beschermen bekijk dan onze privacyverklaring.

 

Bekijk privacyverklaring