Trends in meisjesmode spring summer 2021

Trends in meisjesmode spring summer 2021

Inmiddels schijnt het zonnetje al wat vaker, de dagen worden langer en we krijgen allemaal weer zin in de zomer! Dus wat trek je aan deze zomer? Onderstaand de nieuwste meisjesmode trends. Fris en vrolijk, dat is wat de klok slaat. En daar zijn we allemaal toch aan toe na deze rare maanden.

Kleuren en prints spring summer 2021

Iedereen heeft weer volop zin in mooier weer en naar buiten gaan. De vooruitzichten worden steeds beter en we verlangen allemaal terug naar het normale leven. Het bruisende spat dan ook van de collecties af. Kleur speelt een centrale rol in vrijwel alle collecties.

We treffen een variatie aan in stoffen, maar alles in veel kleur. Denk hierbij aan citroengeel, lila en paars. Maar ook lichte oranje tinten en wit doen het goed.

De allover print met streepjes zien we terug, maar ook mooie ruiten in diverse kleurencombinaties. Mooie strakke lijnen worden afgewisseld met zwierige allover bloemenprints. Van al die hartjes, palmboompjes of andere gezellige jungle dessins krijg je een instant zomergevoel. Ook de zomerse fijne streepjes en de tie-dye-trend zien we dit seizoen voorbij komen.

Daarnaast zie je steeds meer mooie details zoals kapmouwtjes, ballonmouwtjes. Ook de flare pant is nog steeds een musthave binnen de meisjesmode. Wel aangevuld met de mooie, stijlvolle culotte, en bijzondere plissé rokken. Voor elk meisje en elke gelegenheid dus wat wils!