Hoe kan ik bestellen?

Bestellen is gemakkelijk! Vanuit je luie stoel kun je via de verschillende navigatie- en filteropties op de artikelpagina’s terechtkomen. Hier kies je de juiste maat en dan kun je het artikel direct in je shopping bag plaatsen. Ben je klaar om de bestelling af te ronden, dan klik je op ‘ga door naar afrekenen’. Je komt nu bij de kassa. Hier krijg je een overzicht van de artikelen die je hebt geselecteerd. Als je bijvoorbeeld een verkeerde maat hebt geselecteerd kun je dat hier alsnog aanpassen. Via de knop ‘ik wil graag afrekenen’ begint het bestel- en betaalproces. Deze bestaat uit de volgende vier stappen:

1) Het opgeven van je naam en adresgegevens; je hebt een account nodig om te kunnen bestellen

2) Indien van toepassing, het invullen van een kortingscode

3) Nu krijg je een overzicht van de bestelling en wordt de voorraad voor de laatste keer gecheckt. Eventuele wijzigingen kun je nu nog aanbrengen. Ook kun je nu een opmerking plaatsen

4) De bestelling komt nu definitief bij ons binnen.

Je gaat nu naar de kassa om de betaling af te ronden. Je kunt via IDEAL of creditcard veilig betalen.

Ik wilde mijn bestelling afronden maar een artikel is opeens niet meer leverbaar?

Het spijt ons dat het niet is gelukt om je bestelling volledig af te ronden. De artikelselectie op de site is ‘live’ en is gekoppeld aan wat er op voorraad ligt in ons magazijn. Wanneer je een artikel in je shopping bag plaatst, betekent dit niet dat het voor je is gereserveerd. Totdat je het bestelproces hebt afgerond, is het dus mogelijk dat iemand anders het artikel bestelt, zelfs als het nog in jouw shopping bag is. Is dat het geval, dan krijg je tijdens het bestellen een melding dat het artikel niet langer voorradig is.

Is mijn bestelling goed doorgekomen?

Wanneer je het bestelproces volledig hebt doorlopen, wordt er automatisch een bevestiging van de bestelling per mail naar je verzonden. 

 

Let op: Artikelen gekocht in de sale dienen binnen 4 werkdagen geretourneerd of geruild te  worden!